Zoë Samyn

△▽

De eerste plant die Zoë helemaal onder de loep nam was de koffieplant.

Een grote passie en liefde voor koffie deelt Zoë met haar cursisten in de verschillende barista opleidingen die ze geeft in haar dagelijks leven.

Na 8 jaar in de ban van koffie was er ook plaats om andere plantjes onder de loep te nemen, haar passie voor natuur en heilzame planten is dan ook groot.

Als beginnende wildplukster creëert ze graag recepten met deze bijzondere planten, wie weet proef je daar wel eens van als ze aanwezig is op één van onze activiteiten.

Voornamelijk houdt Zoë zich achter de schermen bezig van de Outdoorschool.
De administratie en marketing volgt ze op de voet op.

Waarom ze samen met Brecht mee in het avontuur van de Outdoorschool stapte?

Vaker in de natuur vertoeven en dichter bij de natuur staan doet haar zelf goed, dus wil ze deze beleving ook met zoveel mogelijk mensen delen.

Samen met Brecht vormt ze een goed duo om zoveel mogelijk mensen een optimale natuurbeleving te geven voor en achter de schermen.

Het ontwerp Plant Lady die je terug vind in onze webshop op verschillende artikelen is dan ook gebaseerd op de liefde voor planten van Zoë.

Hier vind je de koffieplant, vlierbloesem en ginkgo terug, de 3 favorieten van Zoë.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}