BERGWANDELWEEKEND REGIO BOUILLON
Start 05/12/2020 - Niveau: ✩✩

△▽

De meest pittige, maar mooiste tocht van België.

PRIJS:€ 175.00 - DATUM: 05/12/2020 - 06/12/2020

Dit is een ideale test, voorbereiding of training voor bergwandelaars. Onder begeleiding van een professionele berggids wandel je van Bouillon naar Bohan langs de mooiste route van België. Met een dagrugzakje en lunchpakket stijgen en dalen we over de paden langs de Semois rivier en beklimmen op die manier alle belangrijke uitkijkpunten. Ook de beruchte laddertjeswandeling van Rochehaut en les Crêtes de Frahan liggen op onze route! Per dag stappen we ca. 17 km en overbruggen we 850 hoogtemeter. Een pittige tocht die een minimale conditie vereist. (!! Tijdens het jachtseizoen van okt – dec kan de route gewijzigd worden volgens omstandigheden.) Bereid je eventueel voor op deze tocht door onze Basiscursus bergwandelen of onze aparte workshop staptechnieken te volgen. 

Start

05/12/2020, om +- 09u30

Einde

06/12/2020, om +- 16u30

Personen

min. 8 - max. 18p

Niveau

✩✩

Locatie

Ardennen

Totale duur

2 dagen, 1 nacht


Met een dagrugzakje en lunchpakket stijgen en dalen we over de paden langs de Semois rivier en passeren op die manier alle mooiste uitkijkpunten. Ook de beruchte laddertjeswandeling van Rochehaut en les Crêtes de Frahan liggen op onze route! Per dag stappen we ca. 17 km en overbruggen we 850 hoogtemeter. Een pittige tocht die een minimale conditie vereist. 

Een sfeelvol filmpje van de tocht

OVERNACHTING:

Er zijn vier 2-persoonskamers: die voorzien we graag voor koppels.

Verder kleine meerpersoonskamer type jeugdherberg met gedeeld, maar confortabel sanitair.  Mannen en vrouwen gescheiden.

INCLUSIEF:

Overnachting
Maaltijden: avondmaal, ontbijt, lunchpakket voor dag 2

EXCLUSIEF:

Dranken
Transport tot de locatie (je ontvangt een lijst van de deelnemers voor carpooling)
Optioneel het populaire boek 'Hoe word ik bergwandelaar?' uitzonderlijk aan 15€ (Uitgeverij Lannoo, 256 pag. en 100 mooie kleurenfoto's: EAN 9789401402842)

ZEKER NODIG:

Wandelschoenen, regenjas, gevulde drinkfles, dagrugzakje en een badhanddoek. Eventueel een snackje voor tussendoor.Meer activiteiten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x