BERGWANDELDAG REGIO BOUILLON
Start 05/06/2021 - Niveau: ✩✩

△▽

Een hele dag praktijkervaring vlakbij huis

PRIJS: € 79.00 - DATUM: 05/06/2021

Dit is een ideale test of voorbereiding voor bergwandelaars. Onder begeleiding van een professionele berggids wandel je van Bouillon naar Bohan langs de mooiste route van België.

Deze activiteit wordt begeleid door onze top instructeur Geert Van Speybroek. Hij is berg- en trekkingspecialist. Hij schreef ook het boek ‘Hoe word ik bergwandelaar’ . Lees meer over wat Geert drijft en welk traject hij adviseert voor bergwandelaars en rugzaktrekkers:  www.bergwandelschool.be

Start

05/06/2021, om +- 09u00

Einde

05/06/2021, om +- 17u00

Personen

min. 6 - max. 8

Niveau

✩✩

Locatie

Ardennen

Totale duur

1 dagen


Met een dagrugzakje en lunchpakket volgen stijgen en dalen we over de paden langs de Semois rivier en passeren op die manier alle belangrijke uitkijkpunten. Ook de beruchte laddertjeswandeling van Rochehaut en les Crêtes de Frahan liggen op onze route! Per dag stappen we ca. 17 km en overbruggen we 850 hoogtemeter. Een pittige tocht die een minimale conditie vereist. We logeren 2 dagen in onze groepsaccommodatie, een busje brengt ons dagelijks naar het startpunt. (!! Tijdens het jachtseizoen van okt – dec kan de route gewijzigd worden volgens omstandigheden.) Bereid je eventueel voor op deze tocht door onze Basiscursus bergwandelen te volgen of onze namiddag-workshops staptechnieken.

Filmpje van de tocht

OPTIE:

Je kan eventueel voordien of nadien overnachten in de jeugdherberg

ZEKER NODIG:

Wandelschoenen, regenjas, drinkfles en dagrugzakje. Eventueel een snackje voor tussendoor.Schrijf je hier in of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x