BERGSTAPTECHNIEKEN VERBETEREN SEMOIS VALLEI
Start 03/04/2021 - Niveau: ✩

△▽

Een dag stapzekerheid en energiebesparing

PRIJS: € 69.00 - DATUM: 03/04/2021

Een verrassend leerrijke en ook heel plezante workshop op de prachtige hellingen van de Semois vallei. Voor iedereen zorgt deze workshop voor een onverwacht spectaculair resultaat. Ook zinvol voor de meer ervaren wandelaar.  Deze activiteit wordt begeleid door onze top instructeur Geert Van Speybroek. Hij is berg- en trekkingspecialist. Hij schreef ook het boek ‘Hoe word ik bergwandelaar’ . Lees meer over wat Geert drijft en welk traject hij adviseert voor bergwandelaars en rugzaktrekkers:  www.bergwandelschool.be

 

Wil je er 3 leerrijke dagen van maken?  Kies dan op deze website voor de 3 daagse cursus bergwandelen met na deze dag nog heel wat nuttige info om te groeien tot zelfstandige bergwandelaar.

Start

03/04/2021, om +- 09u30

Einde

03/04/2021, om +- 17u00

Personen

min. 5 - max. 8

Niveau

Locatie

Ardennen

Totale duur

1 dagen


Waarom hebben sommige mensen een natuurlijke stapzekerheid en anderen vooral stap-on-zekerheid? Waarom stralen sommige wandelaars rust uit terwijl ze toch flink doorstappen? Heb je soms knikkende knieën of pijnlijke gewrichten? Hoe kan je meer bereiken met minder inspanning? Waarom zijn sommige technieken beter dan andere? Hoe daal je een stijle gladde helling af? Hoe stap je over moeilijke rotspartijen? Deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens ons workshops 'bergstaptechnieken'. Ook interessant voor ervaren bergwandelaars: ze leren zichzelf te evalueren en krijgen leermiddelen om anderen te helpen. Door jezelf als wandelaar te analyseren kan je in alle omstandigheden een voorbeeld zijn van rust en zelfzekerheid Bergwandelen is een specialisatie van de Outdoorschool. Zaakvoerder Geert Van Speybroek is een ervaren begeleider van pittige bergtochten en een gewaardeerd auteur (Hoe wordt ik bergwandelaar? Uitg. Lannoo) en zeer ervaren lesgever. Reeds vele 10-tallen wandelaars werden door ons opgeleid tot volwaardig bergwandelaar en maken nu prachtige tochten over hoge toppen.

Een filmpje over het gebruik van wandelstokken

EXCLUSIEF:

Optioneel het populaire boek 'Hoe word ik bergwandelaar?' aan 20 (Uitgeverij Lannoo, 256 pag. en 100 mooie kleurenfoto's: EAN 9789401402842)

ZEKER NODIG:

Wandelschoenen, regenjas, gevulde drinkfles, picknick, dagrugzakje. Eventueel een snackje voor tussendoor.Schrijf je hier in of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x