Terug naar de lijst

Wildplukken en koken

Koken met planten, paddenstoelen, bessen en wortels uit onze omgeving


Prijs:

€59.00


Deze namiddag draait rond het seizoensgebonden herkennen van eetbare planten, bloemen, waterplanten, paddenstoelen, bessen, noten, wortels en insecten uit onze natuur.

Start

10/06/2017, om +- 14u00

einde

om 20u00

personen

min. 8 - max. 14

niveau

locatie

Gent

Totale duur

Een halve dag

Ontdek de eetbare wilde planten aan de rand van water en veld.

We verzamelen planten, wortels, voor een maaltijd die wordt klaargemaakt op een houtvuur en in een vuurkuil.

ijdens deze activiteit leer je eetbare planten uit open veld en moeras kennen en klaarmaken. Je leert ook vuur maken en vis of vlees bereiden in een vuurkuil.

Dat alles in drie gangen, en langs de oevers van een beek: focus op traditionele kookmethodes, eetbare planten en natuurbeleving! 

INCLUSIEF:

Maaltijden en begeleiding van een ervaren specialist

EXCLUSIEF:

Transport tot de locatie

ZEKER NODIG:

Eventueel een klein tuinschepje, buitenkledij, gevulde drinkfles : in een rugzak



Vergeet zeker niet deze

Producten

alle producten

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF


SelectedPARTNERS