Terug naar de lijst

2d Puur natuur aardingskamp Ardennen

Enkele dagen de tijd te nemen om letterlijk op adem te komen te midden van een prachtige bosrijke omgeving.


Prijs:

€249.00


Hoe heerlijk klinkt het  voor jou om even stop zeggen, de pauzeknop in te duwen en te kiezen voor jezelf. Enkele dagen de tijd te nemen om te aarden (to reconnect) te midden van een prachtige bosrijke omgeving. Een pauze inlassen om even te kunnen uitzoomen en zo de dingen weer wat helder(der) te zien,  je focus scherp te stellen naar je waarden, je verwachtingen en misschien veranderingen.

Start

16/02/2018, om +- 20u00

einde

om 17u00

personen

min. 8 - max. 12

niveau

locatie

Bagimont Ardennen

Totale duur

3 dagen, 2 nachten

In de bosrand naast een beekje ligt ons wilderniskamp waar we gaan bivakkeren en ons overgeven aan de natuur. De omstandigheden zijn er ideaal om bewust om te gaan met onszelf en de omgeving. Een overdekt vuurafdak, tentjes, een luifel, een primitief toilet, de beek en een blokhutje zorgen voor minimaal comfort.   Het kampleven en enkele toepasselijke workshops vullen een deel van onze dagen:  vuur maken, koken, afwassen,  hout hakken, voorwerpen maken, enz. 
Maar er is vooral ook tijd voor jezelf, tijd om te praten of stil te zijn. Via enkele activiteiten gaan we je  meer af te stemmen op het bos zodat je de natuur gebruikt om nog meer tot rust te kunnen komen en opnieuw de energie in je lijf te voelen stromen.  Het kampvuur is dan weer de dagelijkse plek waar we kunnen delen en praten,  waar we krachten en lasten uitspreken, waar we ideeën verzamelen voor mogelijke (kleine) veranderingen en  waar we ook gewoon stil mogen zijn en luisteren.
Lees ook onze blog: Het driedageneffect van puur natuur!


OVERNACHTING:

In tentjes die wij voorzien. Een beekje, een primitief toilet, een blokhut en een overdekte vuurplek zorgen voor het nodige comfort.

INCLUSIEF:

Overnachting en alle maaltijden vanaf de eerste ochtend t.e.m. de laatst middag. Begeleiding door een coach & survivalinstructeur

ZEKER NODIG:

Behalve een slaapzak en slaapmatje(*) heb je vooral buitenkleding nodig die vuil mag worden. Alles in een rugzak

NIET INBEGREPEN:

We bezorgen een carpoollijst aan de deelnemers

in je rugzak kan. 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF


SelectedPARTNERS