2 of 3 dagen Moeder-zoon bushcraft

Gun je zoon dit boeiend avontuur en geniet mee van een weekend puur natuur (7-12j vanaf 99€)

In ons wilderniskamp laten we het moderne leven los en leren we opnieuw wat de natuur ons te bieden heeft en hoe ze ons helpt om te overleven zonder moderne hulpmiddelen.

Terwijl dit voor elk kind een belangrijke ervaring is, beleeft de mama samen met haar zoon een mini-avontuur.

Aan de rand van een bos, langs de oevers van een beekje, ontdekken we samen het leven zoals het ooit was: hout sprokkelen, vuur maken, onderdak bouwen, gebruiksvoorwerpen maken, eetbare plantjes ontdekken, drinkbaar water vinden, enz.

Iedereen neemt actief deel aan dit wilderniskamp, onder begeleiding van een professionele survivalgids. Niveau: Korte wandelingen, zin voor avontuur vereist. Geschikt voor kinderen van ca. 7 -12 jaar.

15/08/2020, om +- 10u00

17/08/2020, om +- 16u00

Bagimont

Je kan deelnemen aan het weekend of er nog een extra dagje aan toevoegen om zo ook zelf helemaal de rust van de natuur te ontdekken.

Maak je geen zorgen, in dit survivalkamp genieten we nog van een minimaal comfort: een beekje om ons te wassen, een primitief maar proper toilet, een vuurplek onder een afdak, een blokhut om te schuilen, een goed uitgeruste outdoorkeuken én de tentjes staan klaar. Onze begeleider leidt het kamp en ontzorgt de volwassenen zodat je samen met je kind maximaal van dit avontuur kan genieten.

PRIJS: bij inschrijving duidelijk aangeven of je deel neemt aan de 2 dagen/1 nacht  of de 3 dagen/ 2 nachten

Weekend: 7 - 12j à 99€ / volwassenen à 159€

3 dagen:  7 - 12j à 149€ / volwassenen à 199€

In tentjes die wij voorzien. Een beekje, een primitief toilet, een blokhut en een overdekte vuurplek zorgen voor het nodige comfort.

INCLUSIEF:

Overnachting en alle maaltijden vanaf de eerste t.e.m. de laatst middag

ZEKER NODIG:

Behalve een slaapzak en slaapmatje(*) heb je vooral buitenkleding nodig die vuil mag worden. Een rugzak voor de ouder en kleine rugzakjes voor de kinderen maken de korte verplaatsing tot het kamp (30')gemakkelijker.