Terug naar de lijst

Junior Bushcraftweekend Ardennen

Een avontuur dat je met je kind ooit moet ervaren! (7 - 12j à 119€ / volwassenen à 159€)


Prijs:

€119.00


In ons wilderniskamp laten we het moderne leven los en leren we opnieuw wat de natuur ons te bieden heeft en hoe ze ons helpt om te overleven zonder moderne hulpmiddelen.

Terwijl dit voor elk kind een belangrijke ervaring is, beleeft de ouder samen met het kind een mini-avontuur.

Aan de rand van een bos, langs de oevers van een beekje, ontdekken ouders samen met hun kinderen het leven zoals het ooit was: hout sprokkelen, vuur maken, onderdak bouwen, gebruiksvoorwerpen maken, eetbare plantjes ontdekken, drinkbaar water vinden, enz.

Iedereen neemt actief deel aan dit ‘wilderniskamp’, onder begeleiding van een professionele survivalgids. Niveau: Korte wandelingen, zin voor avontuur vereist. Geschikt voor kinderen van ca. 7 -12 jaar.

Start

24/08/2019, om +- 09u30

einde

25/08/2019, om +- 17u00

personen

min. 8 - max. 14

niveau

locatie

Ardennen Bagimont

Totale duur

2 dagen, 1 nacht

OVERNACHTING:

In tentjes die wij voorzien. Een beekje, een primitief toilet, een blokhut en een overdekte vuurplek zorgen voor het nodige comfort.

INCLUSIEF:

Overnachting en alle maaltijden vanaf de eerste t.e.m. de laatst middag

EXCLUSIEF:

Optioneel onze 'Survivalgids voor de jonge avonturier' (Standaard Uitgeverij 9789002247583, 128 pagina's vol illustraties) 12€50 
Evetueel een vuurstaafje van Firesteel v.a. 6€

ZEKER NODIG:

Behalve een slaapzak en slaapmatje(*) heb je vooral buitenkleding nodig die vuil mag worden. Een rugzak voor de ouder en kleine rugzakjes voor de kinderen maken de korte verplaatsing tot het kamp (30')gemakkelijker.


Vergeet zeker niet deze

Producten

alle producten

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF


SelectedPARTNERS