Gezinsvakantie: genieten, spelen en helemaal ontspannen in de ardennen 4d/3n

Sfeervol kamperen aan de Semois rivier met activiteiten (7j - 13j: 149€)

Je sluit aan bij ons gezellige basiskamp op www.backpackerscamp.be aan de Semois rivier bij Mouzaive. Een bivakkamp waar we mensen, verhalen, ervaringen en kennis samenbrengen: in dit geval dus vooral ouders en kinderen. We maken nu en dan een uitstap of doen avontuurlijke activiteiten, maar er is ook veel tijd om vrij te spelen en te genieten op de sfeervolle camping. Wij zorgen voor ruime tenten, een groepsluifel met tafels en banken, alles om in te koken en uit te eten.  Je moet enkel een slaapmatje en bedlinnen meebrengen (maar ook dat kan je huren!).

Filmpje van papa Geert en dochter Tundra (2017)

18/07/2020, om +- 14u00

21/07/2020, om +- 14u00

Regio Vresse

Dit is een ideale formule om gezinnen en zeker kinderen snel met elkaar in contact te brengen en op die manier een onbezorgde, ontspannen uitstap te beleven.

Met opzet laten we veel vrije ruimte en vullen we niet heel het weekend met activiteiten. Op zaterdag plannen we een wandeling met picknick en zondagvoormiddag een vuurworkshop voor de kinderen. De andere momenten zijn vrij in te vullen.

Je kan ook gerust met je gezin een uitstap maken, dus voel je niet verplicht om heel de dag aan te sluiten bij de groep.

Uitstapmogelijkheden in de regio:

• Bezoek aan de burcht van Bouilon of van Sedan
  • Kajak op de Semois
  • Avonturenparcours in Bertrix
  • Op de terugweg naar Vlaanderen: de grotten van Han, Space Center Transinne, Redu Boekendorp

We verblijven in onze unieke camping Backpackerscamp. Overnachting in onze katoenen tenten rond ons sfeervolle basiskamp, vuurwok, afdak met tafels en banken om te eten.

Ook welkom met je caravan of camper.

Comfortabel en verwarmd sanitair op 150m wandelen (douches, privé wascabines, afwasruimte, toiletten).

WAT HEB JE NODIG:

Slaapmatje, hoofdkussen, slaapzak of donsdekbed (Huren: matje 5 cm aan 5€50 en slaapzak met lakenzak aan 9€50 per persoon)

Je persoonlijke buitenkleding, wandelschoenen, zwemgerief, waterschoentjes, badhanddoeken en toilettas.

Een koelbox met wat extraatjes voor jezelf en je kinderen.

INCLUSIEF:

De sfeervolle opstelling van het kamp en alle overnachtingen,

Ontbijt

Een ervaren gids die de regio kent en alles in goede banen leidt.

We maken een pot voor de inkopen van de maaltijden.
Transport ter plaatse (we vullen de auto's volgens behoefte)
Eventuele kosten voor uitstapjes of kajak op de Semois