Najaarsbivak met gezinnen

Sfeervol en comfortabel kamperen in Backpackers'Camp (Volwassen: 89€/ -14j: 69€)

We ontvangen je in het gezellige www.backpackerscamp.be aan de Semois rivier bij Mouzaive. Een bivakkamp waar we mensen, verhalen, ervaringen en kennis samenbrengen: in dit geval dus vooral ouders en kinderen. Er is veel vrije ruimte om de kinderen te laten spelen en zelf tot rust te komen. We maken een wandeling (vanaf 7 j) met picknick en organiseren een vuurworkshop voor de kids. Marshmallows rond het kampvuur mogen uiteraard niet ontbreken.

Wij zorgen voor een groepsluifel met tafels en banken, alles om in te koken en uit te eten,  jullie kunnen logeren in onze katoenen Nordisk tenten en we sluiten de avond af rond het overdekte kampvuur.

Je moet enkel een slaapmatje en bedlinnen meebrengen, maar desnoods kan je kampeermatje en slaapzak ook huren.

Je kan ook op zaterdag 10:00 aankomen (reductie -15€)

Filmpje van papa Geert en dochter Tundra (2017)

18/09/2020, om +- 18u00

20/09/2020, om +- 15u30

Mouzaive

Dit is een ideale formule om gezinnen en zeker kinderen snel met elkaar in contact te brengen en op die manier een onbezorgde, ontspannen weekend te beleven.

Met opzet laten we veel vrije ruimte en vullen we niet heel het weekend met activiteiten. Op zaterdag plannen we een wandeling met picknick en zondagvoormiddag een vuurworkshop voor de kinderen. De andere momenten zijn vrij in te vullen.

Je kan ook gerust met je gezin een uitstap maken, dus voel je niet verplicht om heel de dag aan te sluiten bij de groep.

Uitstapmogelijkheden in de regio:

• Bezoek aan de burcht van Bouilon of van Sedan
  • Kajak op de Semois
  • Avonturenparcours in Bertrix
  • Op de terugweg naar Vlaanderen: de grotten van Han, Space Center Transinne, Redu Boekendorp

PRIJS

Volwassenen 89€/ Kinderen (-14j) 69€ (15€ reductie voor wij pas zaterdagvoormiddag 10:00 aansluit)

We verblijven in onze unieke camping Backpackerscamp. Overnachting in tenten, overdekte keuken en eten onder luifels aan de vijver.

Kom met je trekkingtentje, caravan of camper of gebruik gratis één van de 14 beschikbare tenten van 3 tot 4/5 personen.

Comfortabel en verwarmd sanitair op 150m van het kamp (douches, privé wascabines, afwasruimte, toiletten).

WAT HEB JE NODIG:

Slaapmatje, hoofdkussen, slaapzak of donsdekbed  (je kan ook slaapmat 5cm en warme slaapzak met lakenzak huren aan 5€50 + 9€50 per persoon)

Je persoonlijke buitenkleding, wandelschoenen, zwemgerief, waterschoentjes, badhanddoeken en toilettas.

Eventueel een koelbox met wat extraatjes voor jezelf en je kinderen, een nevengerecht voor de bbq

Een flesje wijn en wat biertjes? Sapje voor de kids?

INCLUSIEF:

De sfeervolle opstelling van het kamp en alle overnachtingen

2x ontbijt (brood, choco, confituur, kaas, koffie, thee, melk, granen)

2x lunch (brood, beleg)

Drinkbaar water

Een stuk vlees op de bbq en krieltjes (iedereen brengt nog iets mee als bij-gerechtje)

Begeleider www.geertvanspeybroek.be

Dranken (drinkbaar water aan de kraan)

De deelnamekosten voor de activiteiten variëren volgens de activiteit (deelname is niet verplicht)

Meebrengen

• Slaapmat en warme slaapzak (kan je ook ter plaatse huren)
  • Muts, warme sokken, voldoende kledij in dunne laagjes, wandelschoenen
  • Regenkledij en paraplu
  • Aperitief hapjes en iets voor bij de bbq
  • Dagrugzakje en drinkfles
  • Zaklamp
  • Zwemkledij en badhanddoek
  • Drank is toegelaten (flesje wijn, biertjes, sapjes, etc)
  • Persoonlijke hygiëne
  • Cash voor extra uitgaven (geen bankcontact in de nabije omgeving!)