Lentebivak met gezinnen

Sfeervol en comfortabel kamperen in Backpackers'Camp (V: 89€/ -14j: 69€)

We ontvangen je in het gezellige www.backpackerscamp.be aan de Semois rivier bij Mouzaive. Een bivakkamp waar we mensen, verhalen, ervaringen en kennis samenbrengen: in dit geval dus vooral ouders en kinderen. Er is veel vrije ruimte om de kinderen te laten spelen en zelf tot rust te komen. We maken een wandeling (vanaf 7 j) met picknick en organiseren een vuurworkshop voor de kids. Marshmallows rond het kampvuur mogen uiteraard niet ontbreken.

Wij zorgen voor een groepsluifel met tafels en banken, alles om in te koken en uit te eten,  jullie kunnen logeren in onze katoenen Nordisk tenten en we sluiten de avond af rond het overdekte kampvuur.

Je moet enkel een slaapmatje en bedlinnen meebrengen, maar desnoods kan je kampeermatje en slaapzak ook huren.

Je kan ook zaterdag na 10:00 aankomen.

Filmpje van papa Geert en dochter Tundra

01/05/2020, om +- 14u00

03/05/2020, om +- 16u00

Mouzaive

Dit is een ideale formule om gezinnen en zeker kinderen snel met elkaar in contact te brengen en op die manier een onbezorgde, ontspannen weekend te beleven.

Met opzet laten we veel vrije ruimte en vullen we niet heel het weekend met activiteiten. Op zaterdag plannen we een wandeling met picknick en zondagvoormiddag een vuurworkshop voor de kinderen. De andere momenten zijn vrij in te vullen.

Je kan ook gerust met je gezin een uitstap maken, dus voel je niet verplicht om heel de dag aan te sluiten bij de groep.

Uitstapmogelijkheden in de regio:

• Bezoek aan de burcht van Bouilon of van Sedan
  • Kajak op de Semois
  • Avonturenparcours in Bertrix
  • Op de terugweg naar Vlaanderen: de grotten van Han, Space Center Transinne, Redu Boekendorp

...

PRIJS

Volwassenen 89€/ Kinderen (-14j) 69€ (15€ reductie voor wie pas dag 2 na 09:00 aansluit)

Inclusief

• Tent en kampeerkosten, parking
  • Maaltijden vanaf de eerste ochtend tem de laatste middag
  • Brood, ontbijtgranen, boter, confituur, choco en ‘kampkoffie’ of thee bij ontbijt
  • Een jeton voor de douche per persoon (daarna 2€)
  • Gebruik van alle comfortabel sanitair en afwasruimte op 150 m van het kamp
  • Een speeltuin naast het kamp, petanque, ping-pong
  • Gebruik van onze overdekte outdoorkeuken (gasvuurtje, pannen en potten, alles om uit te eten,  lavabo)
  • Drinkbaar water
  • Elektriciteit om je gsm op te laden in onze outdoorkeuken

• Transport ter plaatse (we vullen de auto's volgens behoefte)
  • Maaltijd de eerste avond (zie onder)
  • Breng mee wat je graag drinkt, iedereen zorgt voor enkele aperitief hapjes
  • Eventueel huur van slaapmat 5€50, slaapzak met lakenzak (9€50)
  • De deelnamekosten voor de activiteiten variëren volgens de activiteit (deelname is niet verplicht)

Meebrengen

• Slaapmat en warme slaapzak (kan je ook ter plaatse huren)
  • Muts, warme sokken, voldoende kledij in dunne laagjes, wandelschoenen
  • Regenkledij en paraplu
  • !! Bolognaise saus voor je gezelschap en zakje gemalen kaas voor de eerst avond (wij zorgen voor de pasta)
  • Aperitief hapjes
  • Dagrugzakje en drinkfles
  • Zaklamp
  • Zwemkledij en badhanddoek
  • Drank is toegelaten (flesje wijn, biertjes, sapjes, etc)
  • Persoonlijke hygiëne
  • Cash voor extra uitgaven (geen bankcontact in de nabije omgeving!)