Najaarsbivak met gezinnen

Sfeervol en comfortabel kamperen in Backpackers'Camp

Je sluit aan bij ons gezellige basiskamp op www.backpackerscamp.be aan de Semois rivier bij Mouzaive. We maken zaterdag een uitstap, maar er is ook veel tijd om te spelen en te genieten op de sfeervolle camping. Wij zorgen voor een groepsluifel met tafels en banken, borden, bekers en indien gewenst tentjes.  Je moet enkel een slaapmatje en bedlinnen meebrengen.

Je kan ook op zaterdag 10:00 aankomen (reductie -15€)

Filmpje van papa Geert en dochter Tundra (2017)

20/09/2019, om +- 20u00

22/09/2019, om +- 15u00

Mouzaive

Dit is een ideale formule om gezinnen snel met elkaar in contact te brengen en op die manier zelf een onbezorgde, ontspannen weekend te beleven.

De activiteiten zijn optioneel en we laten de planning afhangen van de weersomstandigheden. Je kan ook gerust enkel met je gezin een daguitstap maken (uit onze lijst), dus voel je niet verplicht om heel de dag aan te sluiten bij de groep.

• Kajak met picknick op de Semois
  • Avonturenparcours in Bouillon
  • Wandeldag door de bossen en langs de rivier
  • Surivaldag in ons survivalkamp
  • Boogschieten
  • In de voetsporen van de bever
  • ...

PRIJS

Volwassenen 89€/ Kinderen (-14j) 69€ (15€ reductie voor wij pas zaterdagvoormiddag 10:00 aansluit)

We verblijven in onze unieke camping Backpackerscamp. Overnachting in tenten rond ons sfeervolle basiskamp, vuurwok, afdak met tafels en banken om te eten.

Kom met je tent, caravan of camper of huur onze beschikbare tenten van 2 tot 4 personen (vermelden bij reservatie, 10€pp/nacht).

Comfortabel en verwarmd sanitair op 150m van het kamp (douches, privé wascabines, afwasruimte, toiletten).

WAT HEB JE NODIG:

Slaapmatje, hoofdkussen, slaapzak of donsdekbed

Je persoonlijke buitenkleding, wandelschoenen, zwemgerief, waterschoentjes, badhanddoeken en toilettas.

Een koelbox met wat extraatjes voor jezelf en je kinderen.

INCLUSIEF:

De sfeervolle opstelling van het kamp en alle overnachtingen

Alle maaltijden vanaf de eerste ochtend tem de laatste middag (of vanaf eerste middag indien je slechts 1 nacht komt)

Begeleider www.geertvanspeybroek.be

Transport ter plaatse (we vullen de auto's volgens behoefte)
De deelnamekosten voor de activiteiten variëren volgens de activiteit (deelname is niet verplicht)