Najaarsbivak met gezinnen

Sfeervol en comfortabel kamperen in Backpackers'Camp (Volwassen: 89€/ -14j: 69€)

Je sluit aan bij ons gezellige basiskamp op www.backpackerscamp.be aan de Semois rivier bij Mouzaive. We maken zaterdag zeker een wandeling, maar er is ook veel tijd om te spelen en te genieten op de sfeervolle camping. Wij zorgen voor een groepsluifel met tafels en banken, borden, bekers. De ruime bivaktenten staan er reeds.  Je moet enkel een slaapmatje en warme slaapzak/bedlinnen meebrengen (maar ook dat kan je ter plaatse nog huren).

Je kan ook op zaterdag 10:00 aankomen (reductie -15€)

Filmpje van papa Geert en dochter Tundra (2017)

20/09/2019, om +- 20u00

22/09/2019, om +- 15u00

Mouzaive

Dit is een ideale formule om gezinnen snel met elkaar in contact te brengen en op die manier zelf een onbezorgde, ontspannen weekend te beleven.

De activiteiten zijn optioneel en we laten de planning afhangen van de weersomstandigheden. Je kan ook gerust enkel met je gezin een daguitstap maken (uit onze lijst), dus voel je niet verplicht om heel de dag aan te sluiten bij de groep.

• Kajak met picknick op de Semois
  • Avonturenparcours in Bouillon
  • Wandeldag door de bossen en langs de rivier
  • Surivaldag in ons survivalkamp
  • Boogschieten
  • In de voetsporen van de bever
  • ...

PRIJS

Volwassenen 89€/ Kinderen (-14j) 69€ (15€ reductie voor wij pas zaterdagvoormiddag 10:00 aansluit)

We verblijven in onze unieke camping Backpackerscamp. Overnachting in tenten, overdekte keuken en eten onder luifels aan de vijver.

Kom met je trekkingtentje, caravan of camper of gebruik gratis één van de 14 beschikbare tenten van 3 tot 4/5 personen.

Comfortabel en verwarmd sanitair op 150m van het kamp (douches, privé wascabines, afwasruimte, toiletten).

WAT HEB JE NODIG:

Slaapmatje, hoofdkussen, slaapzak of donsdekbed  (je kan ook slaapmat 5cm en warme slaapzak met lakenzak huren aan 5€50 + 9€50 per persoon)

Je persoonlijke buitenkleding, wandelschoenen, zwemgerief, waterschoentjes, badhanddoeken en toilettas.

Eventueel een koelbox met wat extraatjes voor jezelf en je kinderen, een nevengerecht voor de bbq

Een flesje wijn en wat biertjes? Sapje voor de kids?

INCLUSIEF:

De sfeervolle opstelling van het kamp en alle overnachtingen

2x ontbijt (brood, choco, confituur, kaas, koffie, thee, melk, granen)

2x lunch (brood, beleg)

Drinkbaar water

Een stuk vlees op de bbq en couscous salade (iedereen brengt nog iets mee als bij-gerechtje)

Begeleider www.geertvanspeybroek.be

Dranken (drinkbaar water aan de kraan)

De deelnamekosten voor de activiteiten variëren volgens de activiteit (deelname is niet verplicht)