Lentebivak met gezinnen

Sfeervol en comfortabel kamperen in Backpackers'Camp

Je sluit aan bij ons gezellige basiskamp op www.backpackerscamp.be aan de Semois rivier bij Mouzaive. We maken zaterdag een uitstap, maar er is ook veel tijd om te spelen en te genieten op de sfeervolle camping. Wij zorgen voor een groepsluifel met tafels en banken, borden, bekers en indien gewenst tentjes.  Je moet enkel een slaapmatje en bedlinnen meebrengen.

Je kan ook op zaterdag 10:00 aankomen (reductie -15€)

Filmpje van papa Geert en dochter Tundra (2017)

30/05/2019, om +- 20u00

01/06/2019, om +- 15u00

Mouzaive

Dit is een ideale formule om gezinnen snel met elkaar in contact te brengen en op die manier zelf een onbezorgde, ontspannen weekend te beleven.

De activiteiten zijn optioneel en we laten de planning afhangen van de weersomstandigheden. Je kan ook gerust enkel met je gezin een daguitstap maken (uit onze lijst), dus voel je niet verplicht om heel de dag aan te sluiten bij de groep.

• Kajak met picknick op de Semois
  • Avonturenparcours in Bouillon
  • Wandeldag door de bossen en langs de rivier
  • Surivaldag in ons survivalkamp