Grote Herfstmeeting Backpackers'Camp

Maak kennis met deze magische locatie en geniet van de herfst in de Semois vallei

Neem jij voor aanvang van de winter ook graag nog even de tijd om te aarden (to reconnect) te midden van een prachtige bosrijke omgeving? En om daar s'ochtends met een kopje koffie te staren naar de nevel boven de rivier terwijl de heerlijke geur van herfstbladeren je omringt?  En dit samen met een groep gelijkgezinde natuurliefhebbers die allen zo goed begrijpen waarom jij hiervan geniet?  Kom dan zeker naar dit weekend waar we een sfeervol vakantiegevoel combineren met elkaars verhalen rond een vuur, samen maaltijden bereiden in de open outdoorkeuken en zelfs de mogelijkheid bieden om enkele workshops te volgen.

incl; enkele Micro workshops (ca. 45 à 60 min)

18/10/2019, om +- 17u00

20/10/2019, om +- 17u00

Mouzaive - Ardennen

Backpackers' Camp is een camping langs de Semois rivier voor de sociale avontuurlijke kampeerder : trekkingtentjes rond een vijver, hangmatten ,  een plek voor overlanders en campers, een canoe-basecamp, een family-basecamp e.d.m.  Heel wat tentjes staan naar elkaar gericht rond een oude visvijver en samen met een gemeenschappelijk kookafdak, bankjes, vuurwokken en een sfeervolle overdekte kampvuurruimte.

Een ideale setting om je mensen met elkaar in contact brengen. Social sharing is hier dus absoluut een belangrijke troef: verhalen delen, kennis delen, samen koken, samen eten, samen een avond rond het kampvuur.  Je zit als het ware niet 'op' een facebook groep, maar er 'middenin'.  Outdoorschool verzorgt enkele workshops, maar ook jij kan een mini-atelier aanbieden over een gepast onderwerp dat je passioneert.

Backpackers' Camp ligt trouwens midden in het prachtige bosrijke gebied van regio Vresse_sur-Semois met mogelijkheid tot stevige tochten, pittige moutainbike- en trailrun- routes, ontspannende kajaktochten, avontuurlijke kano trektochten of een bezoek aan Bouillon of Sedan.

PRIJS 75€/persoon (kids -14j = 45€)

(Kom je pas op zaterdag: -15€/persoon korting)

Vanaf vrijdagnamiddag kan je je plekje innemen.

Kom met je tent, caravan of camper of maak gebruik van onze beschikbare tenten van 2 tot 4 personen (+8€/pers./nacht vermelden bij reservatie/ single tent 20€/nacht).

Gratis gebruik van comfortabel en verwarmd sanitair op 150m van het kamp (douches, privé wascabines, afwasruimte, toiletten).

MAALTIJDEN:

Je kan gebruik maken van de outdoor keuken en het overdekte kampvuur

Ontbijt: wij zorgen voor baguetten op zaterdag en zondagochtend, chocopasta en confituren, melk en ontbijtgranen, koffie, thee

Lunch: breng je zelf mee

BBQ op zaterdagavond

ANIMATIE:

Programma nog in ontwikkeling: enkele workshops of lezingen, wandelen, kano op de vijver, guitaar aan het kampvuur, etc. Mail info@outdoorschool.be indien je zelf een animatie wil aanbieden.

ZEKER NODIG:

Behalve een slaapzak en slaapmatje(*) heb je vooral buitenkleding nodig in meerdere warme laagjes.

INBEGREPEN

Kampeerplek voor 1 of 2 overnachtingen

Deelname aan workshop vuur maken, rugzakologie, droogvoeding maken

2 x ontbijt zoals hierboven beschreven

BBQ op zaterdagavond

Eventuele huur van tent, gebruik van sanitair incl. 1 douche

Mogelijkheid om telefoons op te laden

Gebruik van de outdoorkeuken

NIET INBEGREPEN

Dranken en lunch (drinkbaar water à volonté beschikbaar)

Ter plaatse diverse bieren en frisdranken verkrijgbaar (oa. in de brasserie naast het kamp. NB: die brasserie serveert geen maaltijden!)