Terug naar de lijst

Campfire winterbivak in Backpackers'Camp

Een gezellig weekend om het nieuwe jaar in te zetten


Prijs:

€65.00


Neem jij na de feestdagen ook graag even de tijd om te aarden (to reconnect) te midden van een prachtige bosrijke omgeving? En om daar s'ochtends met een kopje koffie te staren naar de nevel boven de rivier?  En dit samen met een groep gelijkgezinde natuurliefhebbers die allen zo goed begrijpen waarom jij ondanks de lage temperaturen hier toch van geniet?  Kom dan zeker naar dit weekend met verhalen rond het kampvuur, samen maaltijden bereiden in de outdoorkeuken en voor wie wenst een fijne boswandeling.

Start

19/01/2019, om +- 10u00

einde

20/01/2019, om +- 16u00

personen

min. 8 - max. 45

niveau

locatie

Mouzaive

Totale duur

2 dagen, 1 nacht

Backpackers' Camp is een camping langs de Semois rivier voor de sociale avontuurlijke kampeerder : trekkingtentjes rond een vijver, hangmatten,  een plek voor overlanders en campers, een canoe-basecamp, een family-basecamp e.d.m.   Heel wat tentjes staan naar elkaar gericht rond een oude visvijver en samen met een gemeenschappelijk kookafdak, bankjes, vuurwokken en een sfeervolle overdekte kampvuurruimte. 

Een ideale setting om je mensen met elkaar in contact brengen. Social sharing is hier dus absoluut een belangrijke troef: verhalen delen, kennis delen, samen koken, samen eten, samen een avond rond het kampvuur.  Je zit als het ware niet 'op' een facebook groep, maar er 'middenin'. 

Backpackers' Camp ligt trouwens midden in het prachtige bosrijke gebied van regio Vresse_sur-Semois met mogelijkheid tot stevige tochten, pittige moutainbike- en trailrun- routes, ontspannende kajaktochten, avontuurlijke kano trektochten of een bezoek aan Bouillon of Sedan. 

 

OVERNACHTING:

Vanaf zaterdagvoormiddag kan je je plekje innemen. Ook vrijdag ben je al welkom (+15€50 ).

Kom met je tent, caravan of camper of maak gebruik van onze beschikbare tenten van 2 tot 4 personen (10€/pers/nacht vermelden bij reservatie). 

Gratis gebruik van comfortabel en verwarmd sanitair op 150m van het kamp (douches, privé wascabines, afwasruimte, toiletten).

MAALTIJDEN:

Je kan gebruik maken van de outdoor keuken en het overdekte kampvuur

Ontbijt: wij zorgen voor baguetten op zondagochtend, chocopasta en confituren, melk en ontbijtgranen, koffie, thee

Lunchpakket: breng je zelf mee

BBQ op zaterdagavond

ZEKER NODIG:

Behalve een warme slaapzak (eventueel upgraden met een 2de slaapzak en een fleece deken) en slaapmatje (voorzie extra grond-islolatie!) heb je vooral buitenkleding nodig in meerdere warme laagjes.

INBEGREPEN

1 overnachting

Ontbijt zoals hierboven beschreven en BBQ op zaterdagavond

Gebruik van sanitair

Mogelijkheid om telefoons op te laden

NIET INBEGREPEN

Dranken en lunchpakket (drinkbaar water à volonté beschikbaar)

Ter plaatse diverse bieren en frisdranken verkrijgbaar (oa. in de brasserie naast het kamp. NB: die brasserie serveert geen maaltijden!)

 


Vergeet zeker niet deze

Producten

alle producten

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF


SelectedPARTNERS